Egy szállás egzotikus környezetben

Egy szállás egzotikus környezetben

Szállás tekintetében nálunk több apartman is a vendégek rendelkezésére áll. Természetesen köztudottan sok szállás található a Balaton környékén, a mienk mégis egyedi és utánozhatatlan. Balatonalmádiban egy egzotikus botanikus kertészetet üzemeltetünk, és úgy gondoltuk, miért ne lehetne a kert keretein belül egy egzotikus szállás, hogy a vendégek nyaralása sajátos és egyedülálló legyen. Nyaralását töltheti akár a pálmafák alatt is, mégsem szükséges elmenni ehhez külföldre, kiadni rengeteg pénzt. Az egzotikus szállás nálunk, Balatonalmádiban is elérhető, az országban sehol máshol. Érdemes ellátogatni hozzánk!

szállás 1 szállás 2

Az egzotikus kerttel körbevett szállás az Öreghegyen található, egy csendes és nyugodt zsákutcában, így aki a teljes csendre és nyugalomra vágyik, nálunk megkaphatja. Egy olyan szállás lehetősége adatik meg a kedves vendégek számára, amelyben több ezerre tehető az egzotikus növények száma. Teljes mértékben a Balatonra néz a szállás panorámája, amely díjmentes kültéri pezsgőfürdővel van ellátva. Természetesen, ahogyan más szállás esetében is, nálunk is lehetőség van fürdőzésre, akár szaunázásra vagy grillezésre. Az általunk üzemeltetett egzotikus környezetben megtalálható szállás több apartmanból áll, van 18 négyzetméteres, 21- 25 négyzetméteres, 29 négyzetméteres és 60-70 négyzetméteres apartmanunk is. A szállás 13 főig foglalható, de igény esetén természetesen sátorhelyek által bővíteni is lehet ezt a számot. Côte d’Azur tengerpartjának hangulatát, panorámáját és érzését adja vissza a környezet, ezért aki egzotikus helyen szeretne nyaralni, annak mi vagyunk a megfelelő választás!

Az apartmanokról

Ahogyan már szó volt róla, az általunk üzemeltetett szállás több apartmanból tevődik össze. Az egyik ilyen a Levendula apartmanház, amely egy gyönyörű pálmakert környezetében helyezkedik el. A Rozmaring apartmanház a szállás főépületében található meg, valamint a Rozmaring apartmanház 2-es számú helyisége is. A szállás további része még a Pálma apartmanház, amely szintén a főépületben található, kettő darab fedett terasszal van ellátva. Az utolsó a sorban a Cactus apartmanház, amely egy kétszintes szállás, nagy méretű terasszal, valamint közel a szaunához. Ahogyan a legtöbb szállás esetében, apartmanjainkban is általános felszereltség a klíma, a LED-tévé, a hűtő, a mikrohullámú sütő, a kávéfőző, az internet, természetesen Wi-Fi elérhetőséggel, valamint a kihagyhatatlan wellness elem, a pezsgőfürdő. Parkolási lehetőség természetesen biztosított. A szállás további részleteiről, az apartmanok bővebb részleteiről főoldalunkon tájékozódhat, valamint természetesen képeket is találhat róluk.

szállás 3 szállás 4

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.