Balatoni apartman, a legjobb nyaralóhely

Balatoni apartman, a legjobb nyaralóhely

Természetesen hazánkban is lehet zavartalanul, kényelmesen, de mégis olcsón nyaralni. Sok magyar ember számára a mai napig a Balaton, azaz a legjobban kedvelt régió az úti cél, ahol néhány ezer forintért is lehet már nyaralni.

Régen sokat hangoztatták, hogy az üdülők számára a Balaton körülbelül ugyanannyiba kerül, mint a horvát tengerpart, de ez a közkeletű pletyka megdőlni látszik. A gazdasági válság nem igazán érződik a horvát tengerparti szálláshelyek esetében, a Balaton parti szálláshelyek esetében viszont igen, egy éjszakát akár már néhány ezer forintért is eltölthetünk. Ehhez természetesen alapvető előírás, hogy a többcsillagos szállodák, valamint a hivatalos apartmanok vagy kempinget ajánlatát meg se nézzük. Amennyiben vállalja a nyaralni vágyó személy vagy csoport az önellátást, valamint lemond a kényelemről, akkor a zavartalan kikapcsolódás mellett sok pénzt meg lehet takarítani egy balatoni apartman által.

balatoni apartman 1 balatoni apartman 2 balatoni apartman 3

A balatoni apartman bérlése a legjobb megoldás, természetesen magánembertől, tulajdonostól. Az interneten meglehetősen ajánlott és érdemes keresgélni, néhány perc alatt már meg lehet találni a megfelelő balatoni apartmant, mind az ára, mind a külső tekintetében. Az általunk üzemeltett balatoni apartman viszont ezek között is egyedinek számít az egzotikus környezet miatt. Sok olyan weboldalt lehet találni az interneten, amelyek direkt a balatoni apartman kínálatra specializálódtak, az egzotikus kerttel ellátott balatoni apartman viszont csak nálunk található meg!

Az egyértelműnek tekinthető, hogy Balatonboglárt és Balatonlellét rendkívül sokan szeretik, az egzotikus balatoni apartman viszont Balatonalmádiban található csak meg! Az előbb is említett két településen egy 1 hetes nyaralás egy 3 fős családnak 100-200 ezer forint körül van, természetesen reggelivel együtt. Ezek az árak tényleg majdnem azonosak a horvát tengerparton található szálláshelyek áraival.

Az általunk üzemeltetett balatoni apartman családoknak, társaságoknak és pároknak is egyaránt ajánlott. Nálunk akár kétszintes balatoni apartmant is találhat, de ez inkább a társaságoknak való, mint családoknak. Szinte biztosan állíthatjuk, hogy olyan balatoni apartman a Balaton egész területén nem lesz, amelyben ilyen sok féle egzotikus növény található. Szó volt már arról, hogy a balatoni árak és a horvát tengerparti árak hasonlóak vagy közel megegyeznek, nálunk viszont nem csak hogy olcsóbbak az árak, mint a horvát tengerparton, de úgy is érezheti magát, mintha nem is a Balaton partján süttetné hasát, hanem valamely külföldön található strandon. A pálmafák, a kaktuszok, a gyönyörű panoráma, a naplemente, mind el fogja varázsolni, ha hozzánk látogat el!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.